Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ESPANJAN VIHERIÖT KUTSUVAT!
 
Vuoden 2009 päämatkan kohteeksi on varmistunut Salou; kaunis kaupunki välimeren rannalla n. 100 km Barcelonasta etelään. Saloussa on erinomaisten treeniolosuhteiden (käytössämme on 4. sukupolven keinonurmi) lisäksi myös mm. Espanjan suurin huvi- ja vesipuisto Port Aventura.
 
MATKAN AJANKOHTA
Todennäköisesti matkan ajankohta tulee olemaan 17.-24.10.2009 eli viikko 43, joka on syysloman ajankohta Keravalla ja Järvenpäässä.
 
MATKAN HINTA
Lopullinen hinta määräytyy matkustajamäärän ja lentohintojen perusteella. Alustava arvio on n. 850 euroa per pelaaja, josta ikäluokka maksaa osan. Tämänhetkisen arvion mukaan maksettavaa per pelaaja tulee n. 550 euroa, mutta talkootöillä saatamme saada summaa vielä tiputettua. Mukaan lähtevien turistien (isät, äidit, sisarukset ja muut sukulaiset) matka on n. 100-200 euroa halvempi (lisätietoa info-tilaisuudessa 19.11.08).
 
OHJELMA
Matkaohjelmamme tulee olemaan varsin värikäs sisältäen mm.:
-         La Liga ottelun seuraamisen Camp Noulla tai uudenkarhealla stadionilla, joka valmistuu kuulemma ensikaudeksi
-         kaksi harjoitusottelua paikallisia joukkueita vastaan
-         viidet treenit, joista kahdet FC Barcelonan tai RCD Espanyolin juniorivalmentajien vetäminä
-         käynti Espanjan suurimmassa huvi- ja vesipuisto Port Aventurassa
-         shoppailua Barcelonassa ja tutustumista kaupungin nähtävyyksiin
 
MAJOITUS
Majoittaudumme täysihoidolla neljän tähden hotellissa (Hotel Sol Costa Daurada). Hotelli sijaitsee n. 10- 15 minuutin kävelymatkan päässä rannalta rauhallisella alueella, samalla kävelymatkan päässä myös keskustasta.
 
MAKSAMINEN JA SITOVAT ILMOITTAUTUMISET
Sitova ilmoittautuminen tulee tehdä maksamalla 80 euroa tyttöjen tilille 15.12.2008 mennessä (Handelsbanken 313130-1195965, saaja: KP-75 B91-94, viestikenttään matkustajan nimi ja ”Espanja 2009”). Mikäli haluatte muutoksia maksuaikatauluun, sopikaa siitä suoraan joukkueenjohtajan tai rahastonhoitajan kanssa.
 
INFO-TILAISUUS
Heräsikö kysymyksiä? Miksi pitää ilmoittautua sitovasti jo nyt? Pääseekö mukaan myöhemminkin ja millä ehdoilla? Paljonko perheen lähteminen mukaan maksaa? Info-tilaisuudessa keskiviikkona 19.11.08 klo 17-18 jäähallin neuvotteluhuoneessa kerromme matkasta tarkemmin ja vastaamme kysymyksiin. Toivottavasti kaikki pääsette paikalle!
 
LISÄTIETOJA
Järjestämme matkan yhteistyössä Pelimatkojen kanssa. Suunnatkaa kaikki matkaa koskevat kysymykset suoraan minulle (anna.saarinen (ät) kotikone.fi, p. 040-5707163). Jos en tiedä vastausta, otan selvää ja vastaan suoraan teille.
 
TÄSSÄ HYVÄ LAHJAIDEA PUKINKONTTIIN!
 
Fudisterveisin Anna©2019 KP-75 SoccerGirls - suntuubi.com